A Kolokán Szálló várja a természetbarátokat

2020. július 12.

A Dráva mente természeti és kultúrtörténeti értékeit bemutató szaporcai Ős-Dráva Látogatóközpontban június elején átadott Kolokán Szálló várja a kikapcsolódásra és csendre vágyó vendégeket.

Kolokán Szálló

11 légkondicionált, saját fürdővel ellátott szobájában összesen 50 fő elhelyezésére van lehetőség, kettő 2+2 ágyas, hat négyágyas és három hatágyas szobában. Az épület külső és belső kialakítása is ötvözi a modern kor igényeit az Ormánságra jellemző kulturális elemekkel. Az aula és a lépcsőház falait Szatyor Győző Kós Károly-díjas népi iparművész festett fakazettái díszítik. Családok számára ideális választás a két jól felszerelt konyhával rendelkező apartman egyike. A földszinten kialakításra került közös vendégkonyhát minden vendég használatba veheti. Megbeszélések, oktatások vagy akár társasozások, baráti beszélgetések ideális helyszíne az emeleten kialakított társalgó.

A Kolokán Szálló több napos tartózkodás esetén csillagtúrák kiváló bázishelye lehet. A területet behálózzák a kerékpáros útvonalak, az Ős-Dráva Látogatóközpont teljes infrastruktúrával rendelkezik a megszálló vagy az útvonalon közlekedő kerékpárosok kiszolgálásához. A látogatóközponttól rendszeresen indulnak vezetett gyalogtúrák, valamint a nyári időszakban a Fekete-vízen és a Dráván kenutúrák. Harkány híres gyógyfürdője 15 km-re, Siklós vára és a strandfürdő alig 20 km-re fekszik.

A gyönyörű napsütéses reggeleken felhangzó madárszó, a naplementék gyönyörű színkavalkádjai, a tanösvények nyugalma teszik ezt a helyet varázslatossá. A szállás egész évben nyitva tart, várjuk kedves vendégeinket!

További részletekkel kapcsolatban a szálláshelyről, foglalásról, árakról kérjük, keressék fel a https://ddnp.hu/okoturizmus/szallasok/kolokan_szallo weboldalt.

(Fotó: Juhász Balázs)

 

Helyszín
Ős-Dráva Látogatóközpont
Cím
7843 Szaporca
Szélességi kör
45.800000
Hosszúsági kör
18.099000
Térkép linkje
Térkép linkje
Útvonalterv
Útvonalterv

Térkép

Ajánlataink a közelben