Művészet a természetben

2024. augusztus 2.

Az Ördögkatlan Fesztiválon minden évben lehetőség nyílik idegenvezető kalauzolásával megismerni a Szoborpark gyűjteményét. Idén is így lesz ez: egy rövid ráhangoló kiselőadást követően elindulunk egy sétára a Szoborparkban, érintve az egyes alkotói periódusok legjellemzőbb munkáit.

Szobrok csoportja a Nagyharsányi Szoborparkban

Többek között helyet foglalunk a Szimpozion asztal körül, megtekintjük az Esőbeállót, bekukkantunk a Meditáció kertjébe és szemügyre vesszük a Kőesést, elgondolkodva az élet folyásán és a sorson, majd felbaktatunk a panorámasétányra és a magasból tekintünk le a szobrokra, miközben „G-dúrban zúgják a fákról a kabócák, hogy láss csodát”.

Árak

A részvétel Ördögkatlan Fesztivál karszalaggal ingyenes!
Akinek nincs karszalagja: 1000 Ft/fő.

A program dátuma
2024-08-02
Kezdés
17:00
Vége
18:30
Időtartam
1,5 óra
Hossz (km)
2
Helyszín
Nagyharsányi Szoborpark
Cím
Nagyharsány és Villány között, a főútról északi irányban letérve
Szélességi kör
45.856244
Hosszúsági kör
18.430982
Facebook esemény
Facebook esemény
Hozzáadás a Google Naptárhoz
Hozzáadás a Google Naptárhoz
Térkép linkje
Térkép linkje
Útvonalterv
Útvonalterv

Térkép

Galéria

Nagyharsányi Szoborpark

Hasznos információk

Információ:
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
E-mail: attila.komlos@ddnp.hu

A programot a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa vezeti. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság általános adatkezelési tájékoztatóját az alábbi linken ismerheti meg: https://ddnp.hu/adatvedelem

Ajánlataink a közelben