14. Ördögkatlan: a Nagyharsányi Szoborpark ismét fesztiválhelyszín

2021. augusztus 2.

2018 után idén ismét lesznek programok az Ördögkatlan Fesztivál keretében a Nagyharsányi Szoborparkban. 2019-ben az új fogadóépület és panorámasétány építése miatt zárva tartott a létesítmény, 2020-ban pedig a koronavírus miatt elmaradt a fesztivál. Idén újult erővel, a korábban megszokott formában, értékes kulturális programok várják a fesztiválozókat a helyszínen, augusztus 3-7. között.

14. Ördögkatlan Fesztivál

Szerdától szombatig minden nap 10.00 órakor indulnak az „Ördögtúrák” a Szársomlyó csúcsára a Szoborpark fogadóépületétől, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság szakvezetője sok érdekes információt oszt meg a résztvevőkkel. Ezeken a programokon a fesztiválkarszalaggal érkezők 50% kedvezményt kapnak a részvételi díjból.

A Szoborparkban színházi előadások, rendhagyó idegenvezetések lesznek, a Pécsi Tudományegyetem idén 25 éves Művészeti Karának hallgatói és oktatói elektronikus zenei programmal készülnek, vetítésre kerül a 2017-ben itt megtartott Cseh Tamás – Leonard Cohen emlékkoncertről készült film. E programokra a belépés fesztiválkarszalaggal ingyenes.

Részletek a fesztivál honlapján:
Szoborpark: https://ordogkatlan.hu/szoborpark
Amfiteátrum: https://ordogkatlan.hu/szoborpark--amfiteatrum

 

Helyszín
Nagyharsányi Szoborpark
Cím
Nagyharsány és Villány között, a főútról északi irányban letérve
Szélességi kör
45.856244
Hosszúsági kör
18.430982
Térkép linkje
Térkép linkje

Térkép

Ajánlataink a közelben