Tájékoztató az integritásról és a visszaélések bejelentéséről

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság elkötelezett az integritás alapú, átlátható, etikus működés mellett. Az integritás: a külső és belső szabályoknak, valamint a szervezet vezetője és az irányító szerv által meghatározott célkitűzéseknek, értékeknek és elveknek megfelelő működés.

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság logója

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság az államigazgatási szervek integritásirányítási rendszeréről és az érdekérvényesítők fogadásának rendjéről szóló 50/2013. (II. 25.) Korm. rendelet előírásainak megfelelően integritásirányítási rendszert működtet, amelynek tevékenységét az igazgató irányítása mellett az integritás tanácsadó koordinálja.


Integritás tanácsadó:
Makra Lívia 
7625 Pécs, Tettye tér 9.
+36 72/517-200 
integritas@ddnp.hu


Integritás jelentések

Visszaélés-bejelentés a linken található tájékoztató 4. az Igazgatóság elkülönített visszaélés-bejelentési rendszerére vonatkozó szabályok pontja szerint tehető.

A Magyar Kormánytisztviselői Kar Hivatásetikai Kódexe:
https://mkk.org.hu/node/485

Integritással, korrupciómegelőzéssel kapcsolatos további információk:
http://korrupciomegelozes.kormany.hu/

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság működésével összefüggő visszaélésekre, szabálytalanságokra, integritási és korrupciós kockázatokra vonatkozó bejelentések fogadásával és kivizsgálásával kapcsolatos eljárásrendről szóló szabályzata megtekinthető itt.

Esettanulmányok elérhetősége:
http://korrupciomegelozes.kormany.hu/szakmai-anyagok-es-osszefoglalok2
A Közérdekű adatok menüpont oldalának megtekintése