IPA - Two rivers and one hill

Ökoturisztikai, környezeti nevelési infrastruktúra- és szolgáltatásfejlesztést hajtott végre a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság horvátországi partnereivel közösen az országhatárt átívelő IPA-projekt keretében. A „Két folyó és egy hegy – új ökoturisztikai termékek a Dráva mentén, valamint a Papuk-hegységben” elnevezésű, 2014 novemberében záruló fejlesztésnek köszönhetően a nemzeti park igazgatóság bővítette és fejlesztette kínálatát, hogy jobban megfeleljen a modern turizmus és az iskoláskorú korosztály elvárásainak.

ipa
Programajánlatok
 
 
Meghívók
 
Meghívó projektzáró rendezvényre
 
 
Szakmai tanulmányút  pedagógusok részére a Dráva Kapu Bemutatóközpontba,
Béda-Karapancsára és a horvátországi Papuk Natúrparkba - 2014. november 14-15.
 
Nyílt nap a Fehér Gólya Múzeumban Kölkeden
általános iskolai osztályok és óvodás csoportok részére - 2014. november 21., péntek
 
Nyílt nap a Boki-Duna Halászati Bemutatóhelyen - 2014. november 21., péntek
 
 
Szakmai tanulmányút turisztikai szakemberek, újságírók részére a Dráva Kapu Bemutatóközpontba, Béda-Karapancsára és a horvátországi Papuk Natúrparkba - 2014. november 22-23.
 
 
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
 
 
 
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - Légy részese az idei Európai Együttműködés Napjának!
 
Csatlakozz az Európai Együttműködés Napja megünnepléséhez olyan poszter tervezésével, amely az európai emberek, népek együttműködését ábrázolja!

Ki jelentkezhet?
Európai és szomszédos országokban élő gyerekek 16 éves kor alatt.

Beadási határidő:
2013. augusztus 24.

A kiválasztott poszterek Bécsben, az Európai Együttműködés Napján kerülnek kiállításra a 2013. szeptember 21-i hétvégén. A legjobb három poszter készítői értékes ajándékcsomagban részesülnek. A részletes pályázati kiírás és a jelentkezési lap letölthető az alábbi linkekre kattintva: