Nagy folyóink madarai

2024. február 29.

Óvodások és általános iskolások figyelmébe ajánljuk rajzpályázatunkat, melynek középpontjában az UNESCO Bioszféra-rezervátum részét képező három nagy folyónk, a Duna, a Dráva és a Mura mentén élő madarak állnak.

Festőpaletta

A Bioszféra-rezervátumról szól a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság egész napos családi rendezvénye is, melyet a Föld Napja dátumához igazodva, 2024. április 20-án tart Pécsett, a Tettyén, szakmai szervezetek együttműködésével – itt lesz a rajzpályázat eredményhirdetése és a díjátadója!

Maximum A3-as méretű alkotásokat várunk, a művek elkészítésének technikája szabadon választható. A beadás határideje 2024. április 8. (hétfő) 16.00, a műveket személyesen, postán, vagy szkennelés után e-mailben is be lehet küldeni. A díjazás három korcsoportban történik: óvodás, 1-4. osztályos, 5-8. osztályos.


Hogyan lehet elküldeni hozzánk az elkészült művet?

  • Postai úton a 7602 Pécs, Pf.: 312. címre
  • Személyesen behozva a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság központjába
    (Pécs, Tettye tér 9., nyitva tartás: H-Cs: 8.00-16.00, P: 8.00-13.30)
  • Elektronikus úton a ddnpi.rajzpalyazat@gmail.com e-mail címre

A beadott pályamunka hátoldalán kérjük feltüntetni a pályázó nevét, életkorát, iskolai osztályát vagy óvodai csoportját, e-mail címét, telefonszámát.

 

Értékelés, díjazás

A beérkezett művek közül zsűri választja ki kategóriánként az első három díjazottat.
A jutalmak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság ajándékcsomagjai.
A díjazott (korcsoportonként 1-3. helyezett) munkák alkotóit e-mailben értesítjük. 

A nyilvános eredményhirdetésre és a díjak átadására a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság egész napos családi rendezvényén kerül sor, melyet a Föld Napja dátumához igazodva, 2024. április 20-án 10.00-16.00 óra között tart az Igazgatóság Pécsett, a Tettyén. A díjátadó közvetlenül a megnyitó után kerül sor, 10.00 órától, a díjazott alkotások szabadtéri kiállítása is ekkor nyílik a Tettye téren. 

Sok sikert kívánunk az alkotó munkához!
A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai


Adatvédelem

Tájékoztatjuk kedves pályázóinkat, hogy a személyes adatokat (név, cím, e-mail cím, telefonszám) kizárólag a pályázat időtartama alatt tároljuk, a díjkiosztó ünnepséget követően az adatok megsemmisítésre kerülnek. A díjazott pályamunkákat 2024. április 20-án a Mura-Dráva-Duna Bioszféra-rezervátum Nap rendezvényen kiállítjuk. A díjazásban nem részesült rajzok a rendezvény napján vagy a rendezvénytől számított 30 napon belül a Tettye Oktatási Központban (Pécs, Tettye tér 8.) átvehetőek. Az át nem vett pályázatokat nem őrizzük meg.

Az adatok megadásával a pályázó nevében eljáró törvényes képviselő kijelenti, hogy az adatvédelmi tájékoztatóban szereplő információkat megismerte, tartalmukkal egyetért és elfogadja a felhasználási feltételeket.
A részletes adatvédelmi tájékoztató elérhető a https://ddnp.hu/adatvedelem címen.
 

További információ:
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
E-mail: anita.rozsa@ddnp.hu
Telefon: 30/377-3383
 


 

Letöltések