Land art alkotások okostelefon applikáción

2020. július 13.

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság közel egy évtizedes együttműködést ápol a horvátországi Zeleni Osijek természetvédelmi szervezettel. Az együttműködés révén számos ökoturisztikai és környezeti nevelési beruházás valósulhatott meg a határmenti térségben.

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság logója

A korábbiakban már beszámoltunk arról, hogy a legutóbbi, Green Baranja Interreg projekt keretében többek között megújult az abaligeti Denevérmúzeum kiállítása, megvalósult a Pálos kolostor romjainak állagmegóvása, valamint horvátországi és magyarországi helyszíneken összesen 17 szabadtéri művészeti alkotás került elhelyezésre a Mecseken, a Dráva mentén, valamint a Bellyei járás és a Kopácsi-rét területén, természeti értékek, bemutatóhelyek közelében. Ezekről az alkotásokról is értékes információkkal szolgál az az okostelefon applikáció, amelyet horvát partnereink készítettek el.

A horvát, valamint angol nyelven elérhető alkalmazás – amely látnivalókról, szálláshelyekről, étkezési lehetőségekről is információkkal szolgál – elérhető ide kattintva.