Barlangok Hónapja - Tavaszi túra a Denevér tanösvényen és a Denevérmúzeum megtekintése

2020. március 14.

A 2020. márciusában megrendezésre kerülő Barlangok Hónapja kampány célja hazánk különleges barlangjainak bemutatása, népszerűsítése. A hónap során a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság különleges programokkal várja a látogatókat az Abaligeti-barlangban, a megújult Denevérmúzeumban, valamint Pécsett, a Tettyei Mésztufa-barlangban.

A Barlangok Hónapja március 14-i programja: Tavaszi túra a Denevér tanösvényen és a Denevérmúzeum megtekintése

Abaligeten a barlang környezete is számos természeti és kultúrtörténeti értéket rejt. A szakvezetéses túra résztvevői sok új információt hallhatnak a karsztosodásról és a területen található különleges élővilágról. A túra végeztével lehetőség nyílik a megújult Denevérmúzeum megtekintésére is.
Találkozó: Abaligeti-barlang, 9.45.

Előzetes jelentkezés szükséges: rozsaa@ddnp.hu

 

Árak

Részvételi díj: 1.000 Ft/fő

A program dátuma
2020-03-14
Kezdés
10:00
Vége
11:30
Időtartam
1,5 óra
Helyszín
Abaligeti-barlang
Cím
7678 Abaliget
Szélességi kör
46.136679
Hosszúsági kör
18.116235
Térkép linkje
Térkép linkje

Térkép

Hasznos információk

Információ:
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Telefon: 30/377-3388, 30/326-9459
E-mail: komlos@ddnp.hu, evahorvath@ddnp.hu

 

Hasznos: fontos a kényelmes túracipő/bakancs. A programot a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatának tagja vezeti. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság általános adatkezelési tájékoztatóját az alábbi linken ismerheti meg: http://www.ddnp.hu/adatvedelem

Ajánlataink a közelben