Eseménynaptár

2023. december 21.

Kedves Természetbarátok! A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai 2024-ben is szakvezetéses túrákkal, vízitúrákkal, gyerekprogramokkal, ismeretterjesztő előadásokkal, rendezvényekkel, természetfotós programokkal várják az érdeklődőket.

Naptár

Az ide kattintva letölthető összesítés a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság 2024. évre tervezett programjainak vázlatos bemutatását tartalmazza. A programok részletes ismertetése – térképpel és hasznos tudnivalókkal – mindig az adott eseményt megelőző hetekben kerül fel honlapunkra (az itt elérhető Programok menüpontba).

Programjaink egy része természeti jelenségekhez (például virágzás, madárvonulás) és időjárási körülményekhez kapcsolódik, ezért az előre meghirdetett időpontokban változások lehetségesek.

A meghirdetett programok kedvezőtlen időjárási körülmények között is megvalósulnak. A programok balesetveszélyes helyzetekben maradnak el (pl. kenutúra esetén zivatar, szélvihar, vagy erdei túráknál szélvihar, nagy mennyiségű hó, ami faágak letörésével, fák kidőlésével veszélyt jelent).

Kérjük Önöket, hogy előzetesen érdeklődjenek a részletekért honlapunkon vagy személyesen.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.