Évszakok a 25 éves Duna-Dráva Nemzeti Parkban – Instagram játék

2021. március 30.

2021-ben ünnepli fennállásának 25. évfordulóját a Duna-Dráva Nemzeti Park. Az évforduló alkalmából idén számos akciót, játékot hirdetünk meg, visszatekintünk az elmúlt két és fél évtized eseményeire. Ezek sorában harmadik az Instagram játékunk.

25 éves a Duna-Dráva Nemzeti Park embléma

Aki az elmúlt 25 év során járt bemutatóhelyeinken, részt vett programjainkon, szakvezetéses túráinkon, kérjük, ossza meg kedvenc felvételeit az Instagramon!

A képeket megosztók automatikusan egy játékban vehetnek részt. A játék négy szakaszból áll: tavaszi, nyári, őszi és téli képekkel lehet részt venni benne, természetfotókkal, túraképekkel, illetve a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság bemutatóhelyeit ábrázoló felvételekkel.

Elsőként – május 31-ig – tavaszi képeket várunk.

Aki a képeket #ddnp25 hashtaggel és a helyszín megnevezésével osztja meg, nyereménysorsoláson vesz részt. A negyedévenkénti nyertes jutalma az idén 25 éves Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság ajándékcsomagja. A sorsolás véletlenszám-generátorral történik; a résztvevők adatait a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság nem tárolja, a nyertesekkel Instagram üzenetben vesszük fel a kapcsolatot. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság adatvédelmi tájékoztatója ide kattintva érhető el: https://www.ddnp.hu/hasznos/adatvedelem