NP-DUNADRAVA PORTAL - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA       magyar   english   
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Hírek - Hírek, aktualitások, felhívások

Kikelet a természetben - rajzpályázat

Kikelet a természetben címmel rajzpályázatot hirdet óvodásoknak és általános iskolásoknak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Dráva Kapu Bemutatóközpontja. A részleteket az ide kattintva letölthető felhívásban olvashatjátok!

Részletek
Fütyülő réce, kerceréce, nagy bukó, avagy telelő vízimadaraink a Dunán - január 13.

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság idei első jelvénygyűjtő túráján a térségünkben telelő vízimadarak nyomába eredünk. A Fehér Gólya Múzeumban egy pohár meleg tea mellett hasznos információt kaphatunk a színes lúdalakúak életéről, majd az ismeretek megszerzése után gyalogtúrára indulunk és kis szerencsével a természetben is szemügyre vehetjük a Duna vándorait. A madarak mellett az ártérről és a fokgazdálkodásról is sok új és hasznos információt kaphatunk.

Részletek
DDNP Klub – február 6.

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai 2018-ban is színes ismeretterjesztő előadásokkal várják a nagyközönséget. Az ingyenes előadásokon a résztvevők betekintést nyerhetnek Dél-Dunántúl természeti és kulturális értékeibe, távoli vidékeken tett utazások szakmai tapasztalatait, élményeit hallgathatják meg.
Az előadások 17:00 órakor kezdődnek Pécsett, a Tettye Oktatási Központban.

Részletek
tovább