magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Megemlékezés a mohácsi csata 493. évfordulóján - augusztus 29.
 
A Mohácsi Nemzeti Emlékhelyen minden évben megemlékezünk a tragikus végű mohácsi csata áldozatairól és megkoszorúzzuk a hősi halottak tömegsírjait. Az emlékhely idei programjai közül kiemelt figyelmet kap a mohácsi csata 493. évfordulóján tartandó ünnepség, amely 2019. augusztus 29-én 17.00 órakor kezdődik.
   
 
A megemlékezés programja:
Himnusz
Ünnepi beszédet mond: Dr. Nagy István agrárminiszter (Agrárminisztérium)
Közös imára hív Bacsmai László plébános
Katonai zarándokok köszöntése
„Tomori kardja” váltóverseny győzteseinek díjátadása
Koszorúzás
 

Közreműködik:
Kovács Gábor muzsikus
Nemzetközi Szent György Lovagrend
Magyar Nemzetőrök Országos Szövetsége
Honvéd Hagyományőrző Egyesület
Rády József Huszárbandérium


A programon való részvétel ingyenes.


További információk:
Mohácsi Nemzeti Emlékhely, 7785 Mohács-Sátorhely
Tel.: 69/382-130
 
 

 
 
 
 
A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság általános adatkezelési tájékoztatóját az alábbi linken ismerheti meg:
http://www.ddnp.hu/altalanos-adatvedelmi-tajekoztato
   
 
2019.08.15.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design