magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Fehér Gólya Road Show Baja térségében június 13-án
 
Idén június 13-án kerül megszervezésre a fehér gólyák gyűrűzése, azaz a Gólya Road Show Baja térségében. A nap folyamán összesen 9 településen kerül sor az idén született gólyafiókák meggyűrűzésére a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság (DDNPI) és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület 7. Helyi Csoport (MME) szakembereinek közreműködésével, a Nemzeti Közművek Hálózat támogatásával.
   
 
Az alábbi táblázatban a program pontos helyszíneit tüntetjük fel és az odaérkezésünk várható időpontját (csak tájékoztató jellegű, csúszás lehetséges). További információ: Mórocz Attila (30/377-3423).
Minden fészeknél várjuk az érdeklődőket!
 

Település

Helyszín

Időpont

Megjegyzés 

Hercegszántó

Kossuth és Vöröshadsereg u. sarok

8.00

 

Dávod

József A. u 26.

9.30

 

Csátalja

Petőfi u.

10.30

Gyógyszertár

Nagybaracska

Tulbanov u. 1.

11.10

Óvoda mellett

Bátmonostor

Kossuth u. 20.

11:45

 

Szeremle

Fő u. buszforduló

12:30

 

Baja

Wesselényi u.

13:30

Vöröskereszt tér

Érsekcsanád

Dózsa Gy. u. és Hunyadi u. sarka

14:30

 

Sükösd

Dózsa Gy. u. 145.

15:10

 

   
 
2019.06.07.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design