magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Akcióban a természet őrzői
 
A mai napon tartották az „Akcióban a természet őrzői” sorozat hivatalos bemutatóját. A 8 részes filmsorozat a Magyarországon dolgozó természetvédelmi őrök munkáját mutatja be.
   
 
A sorozat a Magyarországon dolgozó természetvédelmi őrök munkáját mutatja be. A tíz Nemzeti Park elképesztően gazdag környezeti változatossága sokféle kihívás elé állítja a szakembereket: az őrök lóháton, terepjáróval, csónakkal, vagy éppen kötélen ereszkedve jutnak el „munkahelyükre”, és a megoldandó feladatok legalább ennyire változatosak és izgalmasak. A váratlan helyzetek rátermettséget, az apró jelek nyomozói éleslátást, a távolságok kitartást, az ellenfelek bátor és határozott kiállást, a természet pedig szakmai tudást és hatalmas szívet követel szolgálóitól. Igen, szolgálnak ők és szolgálatban állnak, nem véletlen az elnevezés: természetvédelmi őrszolgálat.

Műfaj: Ismeretterjesztő filmsorozat
Film hossza: 8×25 perc
Írta: Lerner János, Stodulka Gábor, Tóth Zsolt Marcell
Operatőr: Bilek Ferenc, Magyar Csaba, Moraru Norbert Petrica, Tisza Balázs, Tóth Zsolt Marcell
Rendező: Mwajas Kriszta, Tóth Zsolt Marcell
Producer: Tóth Zsolt Marcel
Gyártó: Filmdzsungel Stúdió

   
 
2019.05.07.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design