magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Madarász nap a Pintér-kert Arborétumban - 2019. április 17., szerda
 
A madárgyűrűzési bemutató során a gyerekek megismerhetik a madarak vonulásának titkait, testfelépítésüket, tollazatukat.
   
 
Az egész napos programhoz az alábbi időpontokban lehet csatlakozni, előzetes bejelentkezést követően (tel.: 30/377-3383) 9.00, 11.00 óra


Helyszín: Pécs, Tettye Oktatási Központ
Program időtartama: 1,5 óra
Részvételi díj: 400 Ft/fő


Információ:
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Tettye Oktatási Központ
Tel.: 30/377-3383, 72/518-223
E-mail: rozsaa@ddnp.hu


A programot a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa vezeti. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság általános adatkezelési tájékoztatóját az alábbi linken ismerheti meg:
http://www.ddnp.hu/altalanos-adatvedelmi-tajekoztato

 
   
 
2019.04.12.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design