magyar english
Fekete gólya LIVE!
A Duna-Dráva Nemzeti Park Gemenci Tájegységében található egyik fekete gólya fészeknél elhelyezett kamera képe ide kattintva tekinthető meg!
 
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Racka bárányok a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Homokpusztai állattartó telepén
 
Idén eddig több mint száz rackabárány született az egy éve felújított, Somogy megyében található Homokpusztai állattartó telepünkön. Nem csak az állatállomány szaporodik, ami a környező értékes védett homoki gyepek természetvédelmi kezelését látja el, de egyre több érdeklődőnek tudjuk bemutatni a hagyományos külterjes állattartást és pásztormúzeumunkban a somogyi pásztorkultúra tárgyi eszközeit is.
   
 
 
A pályázatból megújult puszta sikeres egy éves ellenőrzését, és a szaporodó állományt is ünnepeltük a napokban.
(Fotó: Szegvári Zoltán)
 
   
 
2019.03.13.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design