magyar english
Fekete gólya LIVE!
A Duna-Dráva Nemzeti Park Gemenci Tájegységében található egyik fekete gólya fészeknél elhelyezett kamera képe ide kattintva tekinthető meg!
 
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Mesterséges fészekalap gólyáknak Szászváron
 
Néhány hete egy balesetben megsérült és kidőlt a Baranya megyei település fehér gólya-fészkes villanyoszlopa. Az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. 2019. március 5-én új oszlopot és fészekmagasítót helyezett ki.
   
 
A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai mesterséges fészekalapot rögzítettek a fészekmagasítóra. Az elmúlt időszakban hasonló beavatkozások történtek Mindszentgodisán és Dombóváron is. Bízunk abban, hogy a heteken belül hazaérkező fokozottan védett madarak sikeresen költenek a régi-új fészkeikben. (fotó: Laczik Dénes)
   
 
2019.03.11.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design