magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
„Medvehagyma gyűjtés fényképezőgéppel” - május 19.
 
A medvehagyma az átlagosnál jóval melegebb tavasz miatt már elvirágzott ugyan, de ez nem akadályoz meg minket abban, hogy fényképezőgépünkkel szebbnél szebb fotós témákat keressünk és örökítsünk meg a Nyugat-Mecsek Tájvédelmi Körzet területén.
   
  Helyszín: Orfű-tető (Abaliget-Orfű elágazásnál, GPS: N46,130988 E18,151019)
Időpont: 9.00
Túra hossza: 3-4 km
Időtartam: a fotós témákhoz igazodva, maximum 5 óra.
Részvételi díj: 500 Ft/fő3-4 km
Időtartam: a fotós témákhoz igazodva, maximum 5 óra.
Részvételi díj: 500 Ft/fő
 
 
 
 
Információ:
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Telefon: 30/377-3388, 30/326-9459
E-mail: komlos@ddnp.kvvm.hu, evahorvath@ddnp.kvvm.hu


Fontos a kényelmes túracipő/bakancs és az időjárásnak megfelelő túrafelszerelés megválasztása, a szúnyogok és a kullancsok elleni védelem. A túrát a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatának tagja vezeti. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
   
 
2018.05.16.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design