magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Ünnep
 
Az év vége az ünnepek mellett mindig az összegzés, a visszatekintés időszaka is. Számos emlékezetes program van a hátunk mögött a túráktól kezdve a környezeti nevelési foglalkozásokon, versenyeken, pályázatokon, kiállításokon és előadásokon át a nagyrendezvényekig.

Az intenzív munkában gazdag év vége felé közeledve szeretnénk megköszönni a hozzánk intézett kérdéseiket és visszajelzéseiket, valamint nem utolsó sorban a Duna-Dráva Nemzeti Parkban és más, igazgatóságunk működési területén található védett területeken tett látogatásukat! Megköszönjük együttműködő partnereinknek támogatásukat, segítségüket, valamint a közös gondolkodást és cselekvést!

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság csapata békés karácsonyi ünnepeket és boldog, sikerekben, egészségben és eredményekben gazdag új esztendőt kíván Önöknek!

Fotó: Bakó Csilla - a Dráva télen
   
 
   
 
2017.12.23.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design