magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Jelvénygyűjtő túrázók évzáró találkozója - december 19.
 
A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság 2006 óta hirdet meg jelvénygyűjtő túrasorozatot. A szakvezetéses túrák résztvevői a felkeresett védett területek megismerése mellett egy játékban is részt vehetnek, a túrákon megszerzett jelvények számától függően különböző értékű ajándéktárgyakat kapnak a decemberi évzáró találkozókon személyesen megjelenő túrázók. A jelvényeken minden esetben az adott túrához kapcsolódó témában készült festmények képei láthatóak. A képek alkotója idén Madarász Gábor Viktor, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa.
   
  Az idei évzáró rendezvényt 2017. december 19-én kedden tartjuk 17.00 órai kezdettel a Tettye Oktatási Központban (Pécs, Tettye tér 8.). A programon fotóvetítéssel egybekötött visszatekintést és élménybeszámolót tartunk 2017 túráiról. A hagyományoknak megfelelően a túrázóknak lehetőségük lesz arra, hogy bemutassák 20 legkedvesebb felvételüket, melyeket az idei jelvénygyűjtő túrákon készítettek. A vetítéshez szükséges felszerelést (laptop, projektor) az igazgatóság biztosítja. Szeretettel várjuk túrázóinkat, a rendezvény nyilvános, ingyenes, azon minden érdeklődő részt vehet!

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság 2018-ban is meghirdet jelvénygyűjtő túrákat, a jelvényeken ismét Madarász Gábor Viktor festményei lesznek láthatók.
 
 
Előzetes jelentkezés szükséges december 18-ig: komlos@ddnp.kvvm.hu.
Kérjük, a jelentkezők írják meg az év során összegyűjtött jelvényeik számát is!
 
 
 
Hol, mikor, meddig, hogyan?

Helyszín: Tettye Oktatási Központ, időpnt: 17.00
Ingyenes program.Információ

Tel.: 30/377-3388
E-mail: komlos@ddnp.kvvm.hu


A programot a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa vezeti. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
 
 

 
   
 
2017.12.11.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design