magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Nagy érdeklődés kísérte a DDNPI foglakozásait az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatán
 
Nagy érdeklődés kísérte a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa által tartott foglalkozásokat az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozaton. Kollégánk nagy folyóink jellegzetes élővilágát mutatta be Pécs három könyvtárában a hét folyamán a diákoknak.
   
  A programokon fontos szerep jutott a természetvédelemnek, hiszen a tiszta víz kiemelkedően fontos az élőlények és az egész ökoszisztéma szempontjából. A résztvevők megismerkedhettek a gólyák, gémek és a hódok gyönyörű világával. (Fotó: Csorba Győző Könyvtár - Apáczai Csere János Fiókkönyvtár)
   
 
2017.10.06.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design