magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Pelék, versek, képek
 
A Földművelésügyi Minisztérium Természetmegőrzési Főosztály által működtetett Vadonleső Program és a tíz hazai nemzetipark-igazgatóság 2017. AZ ÉV EMLŐSE: a mogyorós pele alkalmából „Pelék, versek, képek” címmel pele-vers illusztrációs pályázatot hirdetett 6-14 évesek számára.
   
  A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósághoz beérkezett pályaművek között a megosztott első helyezést Szőke Blanka Bianka és Farkas Gréta érdemelte ki, míg második helyezett Jakab Krisztina rajza lett. A harmadik helyezést Hock Hanna vívta ki magának „A csavargó pele” című művével. Különdíjas alkotás Rózsa Anna és Szabó Zselyke illusztrációja. A díjazottaknak ezúton is gratulálunk. Ajándékcsomagjaikat postai úton fogják megkapni október elején!
 
   
 
2017.10.03.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design