magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Bogyiszlói vándorló fák - kiállítás
 
A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság szaporcai Ős-Dráva Látogatóközpontjában 2017. szeptember 29-én nyílt meg a BOGYISZLÓI VÁNDORLÓ FÁK kiállítás.
   
  A kiállításon a Kasztó-projekt pályázati felhívására beérkezett alkotásokból látható válogatás. Kasztó Bogyiszló határában fekvő őstölgyes fás legelő, mely csodaszép terebélyes fái alatt a mai napig legeltetnek, ezzel is megőrizve a fás legelő gazdasági, természeti és kulturális értékeit is. A kiállításon helyi gyerekek, felnőttek és távolabbi vidékeken élő felnőttek fényképein, rajzain, meséin keresztül ismerhetik meg a látogatók a terület értékeit. A kiállítás október végéig tekinthető meg.

Helyszíne: Ős-Dráva Látogatóközpont, Szaporca
A művészeti pályázat az AGFORWARD és MTA ÖK ÖBI támogatásával valósult meg.


Bővebb információ:

Ős-Dráva Látogatóközpont, 7843 Szaporca
Telefon: 72/223-015, 30/402-7654
E-mail: info@odlk.hu
Honlap: www.odlk.hu
Facebook.com/odlkszaporca   
 
2017.09.19.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design