magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.

Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Megemlékezés a mohácsi csata 491. évfordulóján - augusztus 29.
 
A Mohácsi Nemzeti Emlékhelyen minden évben megemlékezünk a tragikus végű mohácsi csata áldozatairól és megkoszorúzzuk a hősi halottak tömegsírjait. Az emlékhely idei programjai közül kiemelt figyelmet kap a mohácsi csata 491. évfordulóján tartandó ünnepség, amely 2017. augusztus 29-én 17.00 órakor kezdődik.
   
  A megemlékezés programja

Himnusz
Ünnepi beszédet mond: Nagy Csaba, a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke
Közös imára hív: Bacsmai László plébános
Katonai zarándokok köszöntése
Koszorúzás


Közreműködik


Csajághy György tárogatóművész
Honvéd Kulturális Egyesület
Nemzetközi Szent György Lovagrend
Honvéd Hagyományőrző Egyesület
Magyar Nemzetőrök Országos Szövetsége
Bakonyi Poroszkálók Hagyományőrző- és Sportegyesület 

 
Információ

Mohácsi Nemzeti Emlékhely, 7785 Mohács-Sátorhely
Tel.: 69/382-130
E-mail: info@mohacsiemlekhely.hu
www.mohacsiemlekhely.hu


A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
 
   
 
2017.08.17.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design