magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Fekete gólya LIVE!
A Duna-Dráva Nemzeti Park Gemenci Tájegységében található egyik fekete gólya fészeknél elhelyezett kamera képe ide kattintva tekinthető meg!
 
Mentés
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Két helyszín a Tettyén - kedvezményes áron!
 
Új kedvezményt vezetett be a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság a pécsi Pintér-kert Arborétum és a Tettyei Mésztufa-barlang látogatásához kapcsolódóan. A két bemutatóhely kombinált jeggyel, kedvezményes áron látogatható.
   
  Kombinált felnőtt belépő: 1100 Ft
Kombinált diák belépő: 900 Ft (14 éves kortól)
Kombinált nyugdíjas belépő: 900 Ft (nyugdíjas igazolvánnyal)
Kombinált gyermek belépő: 800 Ft (6-14 éves korig)

A Pintér-kert Arborétumba 6 éves kor alatt továbbra is ingyenes a belépés, ezért 6 éves kor alatt nincsen kombinált jegy. Az eddigi jegyárak mindkét bemutatóhelyen továbbra is érvényesek! A kombinált jegyek azoktól függetlenül kerülnek bevezetésre.
 
 
   
 
2017.07.06.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design