magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Hódító hód kenutúrák - Gemenc, Vén-Duna
 
A túra során szakvezető kalauzolásával kenuinkkal bejárjuk a Gemenci erdőben, Baja közelében található vadregényes Vén-Dunát, mely alig több mint száz évvel ezelőtt a Duna fő ága volt. Megismerkedhetünk a területen élő hódok életmódjával, megcsodálhatjuk a folyóparti ártéri erdőt, és az itt élő vízimadarakat. Az egykori folyóág végén, egy nagyobbacska szigetet megkerülve indulunk vissza a túra kiindulási pontjára.
   
  Időpontok:

2017. június 24. szombat, 9.30;
2017. július 8. szombat, 9.30; 2017. július 9. vasárnap, 14.30;
2017. július 22. szombat, 9.30; 2017. július 23. vasárnap, 14.30
A július 22-re és július 23-ra meghirdetett kenutúrák létszámkerete betelt, több jelentkezőt nem tudunk fogadni.

A program résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért előzetes bejelentkezés szükséges.
E-mail: komlos@ddnp.kvvm.hu, evahorvath@ddnp.kvvm.hu
Tel.: 30/377-3388, 30/326-9459

Helyszín: Baja - Vén-Duna [TÉRKÉP]
Túra hossza, időtartama: 8 km, 3 óra
Részvételi díj: 1500 Ft/fő


A kenutúra négyszemélyes túrakenukkal zajlik, a túra időtartamára a résztvevők mentőmellényt és evezőlapátot kapnak, a résztvevők saját maguk eveznek. Amiről fontos gondoskodni: sapka, naptej, valamint a szúnyogok és kullancsok elleni védekezés! A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt. A túrát a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Természetvédelmi Őrszolgálatának tagja vezeti.


A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A résztvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
 
   
 
2017.06.26.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design