magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.

Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Ragadozómadár-védelem Baranyában - június 3.
 
A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Helyi Csoportjával közösen szervezett program a veszélyeztetett fajokra és élőhelyeik megőrzésére kívánja felhívni a figyelmet. Néhány ragadozó madár fajunk fészkelési lehetőségének bővítésére műfészkeket, odúkat helyeztünk ki. Miközben a Karasica menti réteken halad a túra, alkalmunk nyílik néhány vörös vércse költőláda ellenőrzésére. Megtudhatjuk, milyen fajok foglalják el ezeket az eszközöket és mennyire volt sikeres a telepítési program. Amennyiben valamelyik odúban megfelelő korú vörös vércse fiókákat találunk, azok gyűrűzését is bemutatjuk.
   
  Helyszín, időpont: Szederkény, buszmegálló melletti parkoló, 10.00 óra
Túra hossza, időtartama: 10 km, 4-5 óra
Részvételi díj: 500 Ft/fő

 
 

 
 
Információ
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Telefon: 30/377-3388, 30/326-9459
E-mail: komlos@ddnp.kvvm.hu, evahorvath@ddnp.kvvm.hu
Csoportoknak előzetes jelentkezés szükséges!

Fontos a kényelmes túracipő/bakancs, az időjárásnak megfelelő túrafelszerelés megválasztása. A túrát a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatának tagja vezeti. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
   
 
2017.05.29.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design