magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Fekete gólya LIVE!
A Duna-Dráva Nemzeti Park Gemenci Tájegységében található egyik fekete gólya fészeknél elhelyezett kamera képe ide kattintva tekinthető meg!
 
Mentés
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Miniszteri elismerő oklevél két kollégánknak a Föld Napja alkalmából
 
Farmoson 2017. április 21-én a központi Föld Napja rendezvény megnyitóján. V. Németh Zsolt környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár és Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár Pro Natura díjakat és miniszteri elismerő okleveleket adott át a természet- és környezetvédelmi ágazatban dolgozók részére. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság két munkatársa miniszteri elismerő oklevelet vehetett át.
   
  Havasi Ildikó barlangtani és geológiai referens a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság által végrehajtott barlangrehabilitációs pályázatokban betöltött szervező munkájáért, valamint a földtani alapszelvények védetté nyilvánítási eljárásainak végrehajtásáért.

Lantos Zoltán erdészeti és vadászati referens évek óta kiemelkedő színvonalon irányítja az Igazgatóság Dráva-menti erdőterületein a természetvédelmi szempontok elsődlegességét szem előtt tartó erdőgazdálkodási tevékenységet, továbbá lelkiismeretesen és magas fokú szakmai elhivatottsággal végzi a különböző élőhelyrekonstrukciós feladatok szervezését, irányítását.
   
 
2017.04.24.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design