magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
» Accomodation » Drávatamási
Drávatamási
 
The apartment lays at the shore of Dráva. What we offer is two rooms for 4 people, a fully-equipped kitchen and a bathroom. Sleeping bad is strongly recommended. A trundle-bed can be given if necessary.
Bicycle renting is possible
 
Address
 
7979 Drávatamási, Fő u. 52.
Phone: 82/461-285, 30/474-3591
 
Prices
 
In the building:
- Adult: 2500 HUF/person/night
- Children (3-18 years), trundle-bed: 2000 HUF/person/night
 
Accomodation with personal tent:
- Adult: 600 HUF/person/night
- Children (3-18 years): 300 HUF/person/night

 
 
   
 
2016. 07. 05. Oldal nyomtatása
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design